terug-vacatures

 

Deze functie in het kort

  • HBO Accountancy/Bedrijfseconomie
  • 0-5 jaar ervaring
  • 24-36 uur
  • Drachten en/of Groningen

 

Proef onze werksfeer, oefen je dynamische vak uit

Bij Gearwurk begint het met de werksfeer. Want of je nou beginnend assistent accountant bent of al een paar jaar ervaring hebt; het is de werksfeer en het team waar je in werkt dat bepaalt of jij met plezier naar kantoor gaat. Je weet al (ongeveer) hoe dynamisch het vak is en dat je het leuk vindt om je daar dagelijks mee bezig te houden. Onze collega’s en de klanten waar je voor werkt, doen de rest.

 

Creëer een functie die bij je past

Bij Gearwurk vinden we het belangrijk dat je een functie uitoefent die bij je past. Je krijgt de ruimte om het vak, de klanten en je collega’s eigen te maken en zo te ontdekken wat jouw ideale plek in de organisatie is. Als beginnend assistent accountant ondersteun je onze ervaren assistent accountants. Als ervaren assistent accountant ondersteun je onze accountants en begeleid jij onze beginnende assistenten. Naarmate jij je werk goed doet en jij je daar zelf ook prettig bij voelt, breiden je taken uit. Als ervaren assistent accountant onderhoud je zelf contact met klanten en beheer je je eigen agenda. Voel je vrij om mee te denken over onze interne werkprocessen en kritisch te zijn op kwaliteit, zowel intern als in onze dienstverlening naar klanten.

 

Goed om te weten

  • Het voorbereiden van fiscale aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen is de basis van jouw werk. Hier kunnen in overleg andere taken bij komen; bij Gearwurk helpen we elkaar waar nodig.
  • Wij faciliteren een aangename werkplek. Deels thuis werken, flexibele werktijden, kennisupdates en een passend salaris horen daar bij.
  • Wij hechten waarde aan interne betrokkenheid en vieren verjaardagen, staan stil bij behaalde doelen en andere feestelijke momenten en we organiseren personeelsuitjes.
  • Accountants, fiscalisten en juristen: ons team bestaat uit diverse disciplines wat ons onderscheidt van andere kantoren. Veel om van te leren of naar door te groeien.
  • Kennis van automatisering is zeer welkom.
  • Jouw mentaliteit is belangrijker dan je CV. We ontmoeten je graag om te ontdekken of jij bij ons team en in deze functie past.

 

Past dit bij jou? Solliciteren kan bij ons altijd!

Vul onderstaand formulier in; wij kijken ernaar uit om van je te horen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Jan Lolke Dijkstra

janlolke@gearwurk.nl

Vul hier de uitkomst van de som in

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl