Ons team

Saskia de Haan
Accountant-Administratieconsulent
Familie en vrienden / Humor / Vakantie (Strand en Slippers) / Creatief met taart

EVEN VOORSTELLEN

Over Saskia de Haan

Saskia heeft 20 jaar ervaring in de accountancy. Ze is begonnen als junior assistent accountant om later als relatiebeheerder MKB bij een groter accountantskantoor aan de slag te gaan. In het jaar 2010 heeft ze haar opleiding voor Accountant-Administratieconsulent afgerond en sindsdien werkt zij als (Externe) Accountant-Administratieconsulent. Sinds december 2019 maakt Saskia deel uit van het Gearwurk team. De verschillende functies en verantwoordelijkheden in haar loopbaan maken het voor haar mogelijk om een verbindende rol te spelen tussen ondernemer, relatiebeheerder en assistent accountants. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen en reviewen van jaarrekeningen en het ondersteunen van collega’s op het gebied van vaktechniek. Saskia staat voor het leveren van kwaliteit aan ondernemers.

Opleiding

Accountant-Administratieconsulent, Markus Verbeek Praehep / International Business School Finance & Accounting, Hanzehogeschool Groningen

Voorgaande werkgevers

Groeneveld Accountants, accon avm, Van der Veen en Kromhout

Bij Gearwurk sinds

december 2019

Waarom Gearwurk?

Gearwurk is een kantoor waar je als mens de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Initiatief wordt gewaardeerd waardoor er een mooie samenwerking in het team ontstaat. Daarnaast maken de kortere en informele lijnen het mogelijk om als organisatie snel te schakelen naar de behoeften en wensen van de klant waardoor ook extern deze samenwerking optimaal tot stand komt.

Waarom ik van mijn werk houd?

Vanaf het eerste moment dat ik op mijn veertiende een balans te zien kreeg tijdens de les Handelswetenschappen wist ik dat ik hier later wat mee wilde gaan doen. Echter door mijn werkervaring weet ik inmiddels ook dat het niet alleen maar draait om het verwerken van de administratie. Er zit ook een persoonlijk aspect achter de cijfers, namelijk de ondernemer. Iedere ondernemer is weer anders en heeft andere ideeën en manieren van doen. Het constant zoeken van een balans tussen cijfers en ondernemer maakt het werk uitdagend en menselijk.
Andere professionele activiteiten
MR Basisschool OBS de Swetten Drachten

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.