Ons team

mr Sander Gerbrandy
Fiscaal jurist
Voetbal (Heerenveen) / Fitness / Kickboksen / Speciaal bier / Terras / Gezelligheid

EVEN VOORSTELLEN

Over mr Sander Gerbrandy

Sander is werkzaam in de fiscale aangifte- en adviespraktijk van Gearwurk. Naast zijn werkzaam­heden bij Gearwurk volgt Sander de opleiding tot fiscalist aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn werkzaamheden bestaan met name uit het voorbereiden van fiscale aangiften en het oplossen van fiscale vraagstukken.

Opleiding

Fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen

Bij Gearwurk sinds

juni 2021

Waarom Gearwurk?

Door de grote hoeveelheid ervaring binnen Gearwurk is het een enorm goede leerschool voor mij om mijn eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt als fiscalist. Door intensief klantcontact worden bij Gearwurk duurzame klantrelaties opgebouwd en onderhouden, deze manier van werken spreekt mij erg aan. Naast deze klantgerichte manier van werken maakt de goede samenwerking binnen het team (de Friese naam zegt het al), dat Gearwurk de perfecte plek is voor mij om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Waarom ik van mijn werk houd?

De diversiteit in de werkzaamheden maakt dat het werk afwisselend, interessant en uitdagend blijft. Door mijn kennis in de praktijk toe te passen en op die manier klanten te helpen, geeft mij erg veel voldoening in mijn werk.

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.