Ons team

Martine Oving
Fiscalist / Jurist
familie / vrienden / koken / lezen / sport

EVEN VOORSTELLEN

Over Martine Oving

Martine heeft ruim 20 jaar ervaring als fiscaal jurist en is werkzaam in de algemene fiscale praktijk. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit fiscale en juridische advisering aan rechtspersonen en personenvennootschappen over zich aandienende kwesties waaronder financiering, juridische en fiscale vormgeving en herstructureringen. Eén van haar aandachtsgebieden is de rechtsvorm coöperatie. Ook richt Martine zich op fiscale aspecten rondom de ondernemer/bestuurder/ aandeelhouder. Van 2014 tot en met 2019 was Martine als partner verbonden aan Crowe Foederer. Vanaf 2005 medeoprichter van dfb adviesgroep coöperatie B.A. en werkzaam als fiscaal jurist. Martine was van 2000 tot en met 2004 als fiscalist werkzaam bij EY.

Opleiding

Fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen

Voorgaande werkgevers

Crowe Foederer / dfb adviesgroep / EY

Bij Gearwurk sinds

januari 2020

Waarom Gearwurk?

De persoonlijke betrokkenheid bij de klanten staat hoog in het vaandel bij het team van Gearwurk en spreekt mij in het bijzonder aan, naast uiteraard de kwaliteit die we met elkaar bieden vanuit een plezierige werkomgeving.

Waarom ik van mijn werk houd?

Betekenisvol kunnen zijn voor cliënten door fiscaal/juridische zaken te structureren en te stroomlijnen geeft mij veel voldoening. Door het persoonlijke contact met de cliënten, weet je voor wie je het doet en dit geeft een extra dimensie aan mijn werk.
Publicaties
Coauteur van de hoofdstukken ‘Coöperatie: samenwerking van leden’ en ‘Fiscale aspecten van de coöperatie’, in het op 25 oktober 2019 verschenen “Handboek notarieel ondernemingsrecht, vereniging, coöperatie en onderlinge waarborgmaatschappij”.

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.