Ons team

Fardau de Vries
Assistent accountant
Enthousiast / Sportief / Sociaal / Familie / Watersport

EVEN VOORSTELLEN

Over Fardau de Vries

Fardau is een allround assistent-accountant met ruim 12 jaar ervaring. Fardau heeft het traject werkend leren gevolgd, haar HBO studie accountancy heeft zij nominaal afgerond tijdens haar baan bij Van der Veen & Kromhout. Fiscale aspecten en vraagstukken zijn voor Fardau een uitdaging. Begin 2020 heeft zij de opleiding tot Belastingconsulent afgerond. Fardau is graag bij het gehele proces betrokken; van inboeken van de administratie tot het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangiften.

Opleiding

Register MKB Belastingconsulent / HBO Accountancy, NHL

Voorgaande werkgevers

Van Elst & Oosterbaan / Van der Veen & Kromhout

Bij Gearwurk sinds

maart 2017

Waarom Gearwurk?

Bij Gearwurk ben ik klant verantwoordelijk en kan ik bij alles betrokken zijn (inboeken, samenstellen van de jaarrekening en aangiften). Dit vind ik heel prettig en mijn ervaring is dat onze klanten dit ook erg fijn vinden. Korte lijnen daar houd ik van. Verder voel ik mij thuis bij Gearwurk, het persoonlijke contact en de sfeer ervaar ik als prettig.

Waarom ik van mijn werk houd?

De afwisseling in mijn werk, de vele verschillende aspecten (financieel/fiscaal) en het contact met de klant en de diversiteit aan klanten. Mijn uitdaging is om financiële en fiscale vraagstukken op te lossen en administraties op orde te maken, dit geeft mij (en de klant) rust.

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.