Ons team

Bauke Kasma
Belastingadviseur
Koken, treinvakanties, vissen, muziek

EVEN VOORSTELLEN

Over Bauke Kasma

Sinds 2023 versterkt Bauke de fiscale aangiftepraktijk van Gearwurk als allround belastingadviseur. Met veel accountancy-ervaring werkt Bauke dagelijks aan het behalen van optimale fiscale resultaten voor uiteenlopende klanten. Bauke krijgt veel energie van het verzorgen en reviewen van complexe fiscale aangiften en -adviezen en is altijd goed op de hoogte van fiscale actualiteit en vaktechnische informatie.

Opleiding

Fiscaal Adviseur / Register Belastingadviseurs

Voorgaande werkgevers

MRW Accountants / DVEN / Baukema Accountants / Van Wieren en Vellinga

Bij Gearwurk sinds

februari 2023

Waarom Gearwurk?

Gearwurk is een advieskantoor waar persoonlijke aandacht is voor elkaar en de klant. De no-nonsense mentaliteit past bij mij. Gearwurk heeft bovendien alle disciplines in huis: accountants, fiscalisten en juristen. Dit maakt Gearwurk tot een slagvaardig, allround advieskantoor waar ik graag onderdeel van wil uitmaken.

Waarom ik van mijn werk houd?

Van cijfers en fiscaliteit kan ik erg genieten. Optimaal fiscaal resultaat behalen is voor mij een dagelijks doel waar ik met plezier aan werk. Over fiscale- en financiële zaken praat ik graag; het geeft mij dan ook veel energie om ondernemers op dit gebied bij te staan.

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.