saskia-de-haan

Contactgegevens

+31 (0) 512 74 51 35

saskia@gearwurk.nl

 

Saskia in het kort

Familie en vrienden / Humor / Vakantie (Strand en Slippers) / Creatief met taart

 

terug-team

Saskia heeft 20 jaar ervaring in de accountancy. Ze is begonnen als junior assistent accountant om later als relatiebeheerder MKB bij een groter accountantskantoor aan de slag te gaan. In het jaar 2010 heeft ze haar opleiding voor Accountant-Administratieconsulent afgerond en sindsdien werkt zij als (Externe) Accountant-Administratieconsulent. 

 

Sinds december 2019 maakt Saskia deel uit van het Gearwurk team. De verschillende functies en verantwoordelijkheden in haar loopbaan maken het voor haar mogelijk om een verbindende rol te spelen tussen ondernemer, relatiebeheerder en assistent accountants. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen en reviewen van jaarrekeningen en het ondersteunen van collega's op het gebied van vaktechniek. Saskia staat voor het leveren van kwaliteit aan ondernemers.

 

Samenvatting

- Functie: Accountant-Administratieconsulent

- Opleiding: Accountant-Administratieconsulent, Markus Verbeek Praehep / International Business School Finance & Accounting, Hanzehogeschool Groningen

- Voorgaande werkgevers: Groeneveld Accountants, accon avm, Van der Veen en Kromhout

- Werkt bij Gearwurk sinds: december 2019

 

Andere professionele activiteiten

MR Basisschool OBS de Swetten Drachten

 

Waarom Gearwurk?

Gearwurk is een kantoor waar je als mens de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Initiatief wordt gewaardeerd waardoor er een mooie samenwerking in het team ontstaat.

 

Daarnaast maken de kortere en informele lijnen het mogelijk om als organisatie snel te schakelen naar de behoeften en wensen van de klant waardoor ook extern deze samenwerking optimaal tot stand komt. 

 

Waarom ik van mijn werk houd?

Vanaf het eerste moment dat ik op mijn viertiende een balans te zien kreeg tijdens de les Handelswetenschappen wist ik dat ik hier later wat mee wilde gaan doen. Echter door mijn werkervaring weet ik inmiddels ook dat het niet alleen maar draait om het verwerken van de administratie. Er zit ook een persoonlijk aspect achter de cijfers, namelijk de ondernemer. Iedere ondernemer is weer anders en heeft andere ideeën en manieren van doen. Het constant zoeken van een balans tussen cijfers en ondernemer maakt het werk uitdagend en menselijk.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl