sander-gebrandy

 

Contactgegevens

+31 (0)512 74 51 35

sander@gearwurk.nl

 

Sander in het kort

Voetbal (Heerenveen) / Fitness / Kickboksen / Speciaal bier / Terras / Gezelligheid

 

terug-team

Sander is werkzaam in de fiscale aangifte- en adviespraktijk van Gearwurk. Naast zijn werkzaam­heden bij Gearwurk volgt Sander de opleiding tot fiscalist aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn werkzaamheden bestaan met name uit het voorbereiden van fiscale aangiften en het oplossen van fiscale vraagstukken.

 

Samenvatting

Functie: Fiscaal medewerker

Opleiding: Fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen

Werkt bij Gearwurk sinds: juni 2021

 

Waarom Gearwurk?

Door de grote hoeveelheid ervaring binnen Gearwurk is het een enorm goede leerschool voor mij om mijn eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt als fiscalist. Door intensief klantcontact worden bij Gearwurk duurzame klantrelaties opgebouwd en onderhouden, deze manier van werken spreekt mij erg aan. Naast deze klantgerichte manier van werken maakt de goede samenwerking binnen het team (de Friese naam zegt het al), dat Gearwurk de perfecte plek is voor mij om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Waarom ik van mijn werk houd?

De diversiteit in de werkzaamheden maakt dat het werk afwisselend, interessant en uitdagend blijft. Door mijn kennis in de praktijk toe te passen en op die manier klanten te helpen, geeft mij erg veel voldoening in mijn werk.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl