Het verzorgen van de salarisadministratie moet accuraat gebeuren en zo eenvoudig mogelijk zijn voor u als ondernemer. U wilt ervan verzekerd zijn dat de actuele wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO wordt toegepast, zonder dat u daaraan hoeft te denken.

 

LoonTotaal voor uw (online) salarisadministratie

Op het gebied van de salarisadministratie werken wij samen met LoonTotaal die hiervoor gebruik maakt van een online pakket: Loket.nl. U kunt als ondernemer desgewenst zelf de mutaties online doorgeven, maar net zo goed verzorgen wij dat voor u. Uw medewerkers kunnen hun loonstroken digitaal raadplegen in hun eigen medewerkersdossier. En u hebt te allen tijde digitaal de beschikking over de loonadministratie (loonaangiften, verzamelloonstaat en loonstroken), zodat u deze desgewenst elk moment kunt raadplegen.

 

Adviesgesprekken vormen een belangrijke toegevoegde waarde

Bij ons staat de advies- en vertrouwensrelatie met onze cliënten voorop. Deze relatie ontstaat vanuit persoonlijk contact en oprechte belangstelling. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen investeren in een succesvolle samenwerking. Periodieke adviesgesprekken hebben wij daarom standaard opgenomen in onze werkwijze.

Wij maken graag kennis met u

Bent u op zoek naar een accountant die graag toegevoegde waarde wil leveren? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

meer-info