"Dankzij Gearwurk hebben wij duidelijk ervaren dat je met een betrouwbare financiële verslaglegging, met een goed kloppend verhaal, bij financiële instanties en externe partijen veel meer kunt realiseren."
  "Jan Lolke is enorm betrokken en erg klantvriendelijk. Hij beantwoordt al onze vragen en zoekt dingen voor ons uit. Daardoor hebben wij een bepaalde rust gekregen in de wetenschap dat het financiële gedeelte wel goed zit."   "Jan Lolke Dijkstra is een fantastische accountant. Hij is eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar. Hij werkt één op één en doet alles voor zijn cliënten. Ik tref bij hem een stukje gevoel, warmte. Een zeer deskundig en gedegen vakman."
         
zonderland-machinehandel   beryl-tassen   thom van der heide
         

Jochem Zonderland

Zonderland Machinehandel Joure

 

Carmen van der Mossel

Beryl Tassen

 

Thom van der Heide

Restaurant Élevé | voormalig Restaurant Frouckje State


         
"Alle financiële vraagstukken, investeringen en keuzes die we moeten maken overleggen we met Jan Lolke. Het gaat om een hechte samenwerking. Uitdenken, werken aan de toekomst. Veel meer dan alleen boekhoudkundig."   "Jan Lolke is met ons meegegroeid, kent alle ins en outs van ons bedrijf. Het gaat er niet alleen om dat je als onderneming aan het einde van het jaar een jaarrekening gepresenteerd te krijgen. Het gaat vooral om de weg daarnaartoe."   Wat Jan Lolke onderscheidt van andere accountants is zijn brede vakkundigheid. Hij heeft een hele brede kennis, is niet gespecialiseerd op één gebied. Hij weet net zo goed te adviseren over privé als over bedrijfsinvesteringen.
         
stefan-hagenouw   michael-kroeze   henk-angenent
         

Stefan Hagenouw

Ottevangers Lichtdesign Groningen

 

Michael Kroeze

Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen

 

Henk Angenent

Woubrugge


         
"Vaak denk ik verrast: ‘daar heb ik zelf helemaal niet aan gedacht’. Jan Lolke heeft overal goede tips voor. Het menselijke aspect komt in heel veel dingen naar voren. Als kleine zelfstandige winkel draait bij ons ook alles om het persoonlijke contact."   "Ik ben al ruim 30 jaar ondernemer. Wij zitten in een stabiel groeiende markt en voeren stabiel ondernemerschap. Wat wij vooral prettig vinden is terugkijken en vooruitkijken. En Jan Lolke helpt ons bij het uitzoeken van juridische zaken."   "Wij boeken onze boekhouding zelf in. Gearwurk controleert deze boekhouding en stelt de jaarrapporten op. Vragen worden meteen opgepakt. Onlangs hadden we een herstructurering van ons bedrijf. Jan Lolke heeft ons er volledig doorheen geholpen."
         
mark-kooistra   pieter-van-der-meer   egberts-leek
         

Mark Kooistra

’t Vishuys Roden

 

Pieter van der Meer

Kapsalon Piekasso Surhuisterveen

 

Binny Hoekstra

Egberts Caravancenter Leek