zonderland

 

"Dankzij Gearwurk hebben wij duidelijk ervaren dat je met een betrouwbare financiële verslaglegging, met een goed kloppend verhaal, bij financiële instanties en externe partijen veel meer kunt realiseren."

 

Jochem Zonderland

Zonderland Machinehandel Joure

beryl-tassen

 

"Jan Lolke is enorm betrokken en erg klantvriendelijk. Hij beantwoordt al onze vragen en zoekt dingen voor ons uit. Daardoor hebben wij een bepaalde rust gekregen in de wetenschap dat het financiële gedeelte wel goed zit."

 

Carmen van der Mossel

Beryl Tassen

thomvanderheide

 

"Jan Lolke Dijkstra is een fantastische accountant. Hij is eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar. Hij werkt één op één en doet alles voor zijn cliënten. Ik tref bij hem een stukje gevoel, warmte. Een zeer deskundig en gedegen vakman."

 

Thom van der Heide

Restaurant Élevé | voormalig Restaurant Frouckje State

stefan-hagenouw

 

"Alle financiële vraagstukken, investeringen en keuzes die we moeten maken overleggen we met Gearwurk. Het gaat om een hechte samenwerking. Uitdenken, werken aan de toekomst. Veel meer dan alleen boekhoudkundig."

 

Stefan Hagenouw

Ottevangers Lichtdesign Groningen

michael-kroeze

 

"Gearwurk is met ons meegegroeid, kent alle ins en outs van ons bedrijf. Het gaat er niet alleen om dat je als onderneming aan het einde van het jaar een jaarrekening gepresenteerd te krijgen. Het gaat vooral om de weg daarnaartoe."

 

Michael Kroeze

Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen

henk-angenent

 

Wat Jan Lolke onderscheidt van andere accountants is zijn brede vakkundigheid. Hij heeft een hele brede kennis, is niet gespecialiseerd op één gebied. Hij weet net zo goed te adviseren over privé als over bedrijfsinvesteringen.

 

Henk Angenent

Woubrugge

pieter-van-der-meer

 

"Ik ben al ruim 30 jaar ondernemer. Wij zitten in een stabiel groeiende markt en voeren stabiel ondernemerschap. Wat wij vooral prettig vinden is terugkijken en vooruitkijken. En Gearwurk helpt ons bij het uitzoeken van juridische zaken."

 

Pieter van der Meer

Kapsalon Piekasso Surhuisterveen

egberts-caravancenter

 

"Wij boeken onze boekhouding zelf in. Gearwurk controleert deze boekhouding en stelt de jaarrapporten op. Vragen worden meteen opgepakt. Onlangs hadden we een herstructurering van ons bedrijf. Jan Lolke heeft ons er volledig doorheen geholpen."

 

Binny Hoekstra

Egberts Caravancenter Leek

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl