Onze partners

Jan Boonstra
Assistent Accountant / Belastingconsulent
Familie / Tennis / Sport / Ajax / Gezelligheid

EVEN VOORSTELLEN

Over Jan Boonstra

Jan heeft ruim 20 jaar ervaring als assistent accountant en is zijn carrière begonnen bij EY. Jan heeft ruim 12 jaar een eigen administratiekantoor gehad en is sinds mei 2019 werkzaam bij Gearwurk. Jan is Register Belastingconsulent en relatiebeheerder voor een gedeelte van de klantenportefeuille bij Gearwurk. Voor deze klanten is Jan het aanspreekpunt en zorgt hij er voor dat de opdrachten van deze klanten, zoals het opstellen van jaarrekeningen, prognoses en diverse aangiften, tijdig en juist worden uitgevoerd. Naast aanspreekpunt is Jan ook adviseur bij deze ondernemers en de vraagstukken die daar kunnen spelen. Jan levert kwaliteit en slagkracht, Jan is iemand die de klus gedaan krijgt.

Opleiding

Register Belastingconsulent / MBA

Voorgaande werkgevers

Bosma & Boonstra, Nicolai & Tabak, EY

Bij Gearwurk sinds

mei 2019

Waarom Gearwurk?

Alleen de Friese naam zegt voor mij genoeg. Gearwurk, samenwerken, er samen voor gaan, met plezier samenwerken. Daarnaast biedt Gearwurk mij een mooie combinatie, waarbij ik veel nieuwe uitdagingen heb gekregen maar ook invulling kan geven aan mijn verantwoordelijkheden bij mijn eigen relaties / klanten.

Waarom ik van mijn werk houd?

Mijn drive is het succes van de ondernemer en zijn onderneming. Ondersteuning geven aan ondernemers doe ik graag door de boekhoudingen voor hen op orde te maken en te houden. Een succesvolle onderneming/ondernemer geeft mij voldoening.
Ander professionele activiteiten
– Penningmeester DLTC (Tennisvereniging) – Penningmeester Stichting Tennishal Drachten

ONZE DIENSTVERLENING

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Iedere klant verdient persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.