GearWurk is een fullservice accountantskantoor. Van ons kunt u kwaliteit en professionaliteit verwachten in al onze diensten. Wij kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf van dienst zijn met financiële en strategische advisering, accountancywerkzaamheden, fiscale dienstverlening, het verzorgen van de salarisadministratie en overige administratieve werkzaamheden.

 

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst met betrekking tot zaken als bedrijfsoverdracht, de keuze van de rechtsvorm van de onderneming, het opstarten van een eigen onderneming, het verzorgen van een financieringsaanvraag of andere financiële, strategische en fiscale advisering. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van deskundigen die wij, als dat gewenst is, kunnen inschakelen om u als cliënt optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Samenwerkingspartner Syntacc

Door de inbreng van onze samenwerkingspartner Syntacc kunnen we breed opereren. Adviseren in en verzorgen van overnames, fusies, fiscale zaken, financieringen, herstructureringen, reorganisaties, bedrijfsopvolgingen en insolventiebegeleidingen zijn disciplines die wij beheersen en aan kunnen bieden.

 

Adviesgesprekken vormen een belangrijke toegevoegde waarde

Bij ons staat de advies- en vertrouwensrelatie met onze cliënten voorop. Deze relatie ontstaat vanuit persoonlijk contact en oprechte belangstelling. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen investeren in een succesvolle samenwerking. Periodieke adviesgesprekken hebben wij daarom standaard opgenomen in onze werkwijze.

Wij maken graag kennis met u

Bent u op zoek naar een accountant die graag toegevoegde waarde wil leveren? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

meer-info