Over ons

SAMEN KOM JE VERDER

Wij zijn Gearwurk

Gearwurk is een fullservice accountantskantoor. Wij zijn ondernemers in het midden- en kleinbedrijf van dienst met financiële en strategische advisering, accountancywerkzaamheden, fiscale dienstverlening, het verzorgen van de salarisadministratie en andere administratieve werkzaamheden. Ons team is u graag van dienst.

WAAR WIJ VOOR STAAN

Onze kernwaarden

Verbinding

Gearwurk is altijd op zoek naar verbinding met klanten en medewerkers. Het is voor ons een belangrijke voorwaarde voor een optimale samenwerking.

Versterking

Samen kom je verder. De verschillende disciplines van Gearwurk versterken elkaar: hiermee brengen we onszelf en onze klanten op de lange termijn verder.

Voldoening

Het is waar wij intern naar streven en wat klanten van ons mogen verwachten: vanuit verbinding versterken we elkaar met voldoening als resultaat.

SAMEN KOM JE VERDER

Maatschappelijk en
sociaal betrokken

Gearwurk is al sinds de oprichting actief als sponsor met een reden. Het succes van Gearwurk willen we delen met anderen die het goed kunnen gebruiken of initiatieven die passen bij onze kernwaarden verbinding, versterking en voldoening. Wij steunen onder andere de volgende initiatieven:

Stichting Purple, Stichting Mtangani, Stichting Mission Puppy Nederland, Business Breakfast Club Drachten, Stichting Presence, Stichting TEAR fund Nederland, Strandheemfestival.

WERKEN BIJ GEARWURK

Onze vacatures

Fiscaal
Fiscaal aangiftemedewerker
Als fiscaal aangiftemedewerker ben jij in onze fiscale aangiftepraktijk volledig in je element.
Accountancy
Assistent accountant
Als ervaren assistent accountant ondersteun je onze accountants en onderhoud je contact met klanten.
Accountancy
Ervaren accountant AA/RA
Als ervaren Accountant AA/RA zul jij je als met onze klanten en uitdagingen als een vis in het water voelen.