martine-oving

Contactgegevens

+31 (0)6 28 98 00 56

martine@gearwurk.nl

 

Martine in het kort

familie / vrienden / koken / lezen / sport

 

terug-team

Martine heeft ruim 20 jaar ervaring als fiscaal jurist en is werkzaam in de algemene fiscale praktijk. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit fiscale en juridische advisering aan rechtspersonen en personenvennootschappen over zich aandienende kwesties waaronder financiering, juridische en fiscale vormgeving en herstructureringen. Eén van haar aandachtsgebieden is de rechtsvorm coöperatie. Ook richt Martine zich op fiscale aspecten rondom de ondernemer/bestuurder/ aandeelhouder.

 

Van 2014 tot en met 2019 was Martine als partner verbonden aan Crowe Foederer. Vanaf 2005 medeoprichter van dfb adviesgroep coöperatie B.A. en werkzaam als fiscaal jurist. Martine was van 2000 tot en met 2004 als fiscalist werkzaam bij EY.


Samenvatting

- Functie: Fiscalist / Jurist / Partner

- Opleiding: Fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen

- Voorgaande werkverbanden: Crowe Foederer / dfb adviesgroep / EY

- Werkt bij Gearwurk sinds: 1 januari 2020

 

Publicaties

Coauteur van de hoofdstukken ‘Coöperatie: samenwerking van leden’ en ‘Fiscale aspecten van de coöperatie’, in het op 25 oktober 2019 verschenen “Handboek notarieel ondernemingsrecht, vereniging, coöperatie en onderlinge waarborgmaatschappij”.

 

Waarom Gearwurk?

De persoonlijke betrokkenheid bij de klanten staat hoog in het vaandel bij het team van Gearwurk en spreekt mij in het bijzonder aan, naast uiteraard de kwaliteit die we met elkaar bieden vanuit een plezierige werkomgeving.

 

Waarom ik van mijn werk houd?

Betekenisvol kunnen zijn voor cliënten door fiscaal/juridische zaken te structureren en te stroomlijnen geeft mij veel voldoening. Door het persoonlijke contact met de cliënten, weet je voor wie je het doet en dit geeft een extra dimensie aan mijn werk. De problematiek die speelt bij zich aandienende kwesties is telkens weer een uitdaging om op te lossen. Als gevolg hiervan kan ik mij door ontwikkelen op het vakinhoudelijk en persoonlijke vlak.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl