martine-oving

Martine heeft bijna 20 jaar ervaring als fiscaal jurist. Ze is fiscalist met als specifiek aandachtsgebied de rechtsvorm coöperatie. Haar werkzaamheden bestaan uit fiscale en juridische advisering aan rechtspersonen en personenvennootschappen over zich aandienende kwesties waaronder financiering, juridische en fiscale vormgeving en herstructureringen.

 

Van 2014 tot en met 2019 was Martine als partner verbonden aan Crowe Foederer en werkzaam zowel vanuit de vestiging Groningen als vanuit de vestiging Lelystad. Vanaf 2005 is Martine medeoprichter / adviseur / lid / partner / bestuurder (voorzitter) van dfb adviesgroep coöperatie B.A. Martine was van 2000 tot en met 2004 als fiscalist werkzaam bij EY.

 

Martine is coauteur van het hoofdstuk ‘Coöperatie: samenwerking van leden’ en het hoofdstuk ‘Fiscale aspecten van de coöperatie’, opgenomen in het op 25 oktober 2019 verschenen “Handboek notarieel ondernemingsrecht, vereniging, coöperatie en onderlinge waarborgmaatschappij”, Serie vanwege het Van der Heijden Instituut.

 

<< TERUG