jan-lolke-dijkstra

 

Contactgegevens

- +31 (0)6 30 61 90 15

- janlolke@gearwurk.nl

Jan Lolke in het kort

Christen / Familie / Vrienden / Fryslân / Hardlopen / Wandelen

 

terug-team

Jan Lolke heeft ruim 33 jaar ervaring in de accountancy. Hij heeft zijn opleiding genoten bij de grote accountantskantoren (KPMG en Deloitte). Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar een regionaal kantoor en daarmee de basis gelegd voor zijn verdere loopbaan in de accountancy. In 2015 heeft Jan Lolke zijn eigen accountantskantoor opgericht. Tijdens zijn carrière heeft Jan Lolke bij zeer veel verschillende soorten bedrijven “in de keuken” gekeken.

 

Het motto van Jan Lolke bij het uitoefenen van zijn vak: mensen helpen en toegevoegde waarde leveren door persoonlijk contact met en oprechte betrokkenheid bij cliënten. Meedenken en (slimme) oplossingen aandragen. Wederzijds respect, integriteit en vertrouwen als basis.

 

Jan Lolke is afgestudeerd als registeraccountant (RA) en heeft de opleiding tot registercontroller (RC) gevolgd.

 

Samenvatting

- Functie: Registeraccountant / Partner

- Opleiding: Accountancy, Universiteit van Amsterdam / Nijenrode University

- Voorgaande werkgevers: accon avm, Nicolai & Tabak, KPMG, Deloitte, KPMG, maakte een tussenstap van 3 jaar als financieel directeur van Firma Schaap (vee-export)

- Werkt bij Gearwurk sinds: februari 2015

 

Andere professionele activiteiten:

- Adviseur / Registeraccountant Syntacc Corporate Finance B.V.

- Lid Raad van Toezicht FERS (Bibliotheken Friesland)

 

Waarom Gearwurk?

In februari 2015 ben ik als oprichter van Gearwurk vanuit een andere insteek gaan werken op het gebied van de accountancy. Door oprechte betrokkenheid bij onze cliënten wil ik graag toegevoegde waarde leveren. Op basis van een gelijkwaardige relatie samenwerken met onze cliënten met als doel om ze op het financiële vlak te ontzorgen. En dat tegen een vooraf afgesproken vast bedrag per jaar, zodat onze cliënten precies weten wat ze kunnen verwachten. Gearwurk is een flexibele, persoonlijke organisatie met hoog opgeleide en vaktechnisch zeer bekwame medewerkers. De sfeer op kantoor is ontspannen en de mensen hebben plezier in hun werk. Dat stralen wij uit bij Gearwurk.

 

Waarom ik van mijn werk houd?

Mijn passie ligt in het helpen van mensen. Zo geniet ik ervan om onze cliënten op financieel gebied te begeleiden en te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun onderneming. Over complexe situaties denk ik graag mee en probeer samen met cliënten tot creatieve oplossingen te komen en ten uitvoer te brengen. Het is voor mij een voorrecht om met het fantastische team van Gearwurk dagelijks aan onze cliënten de beste dienstverlening te bieden.
Mijn kracht ligt in snel schakelen en het in korte tijd doorgronden van complexe financiële situaties.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl