jan-boonstra

 

Contactgegevens

+31 (0)6 10 37 47 34

jan@gearwurk.nl

 

Jan in het kort

Familie / Tennis / Sport / Ajax / Gezelligheid

 

terug-team

Jan heeft ruim 20 jaar ervaring als assistent accountant en is zijn carrière begonnen bij EY. Jan heeft ruim 12 jaar een eigen administratiekantoor gehad en is sinds mei 2019 werkzaam bij Gearwurk.

 

Jan is Register Belastingconsulent en relatiebeheerder voor een gedeelte van de klantenportefeuille bij Gearwurk. Voor deze klanten is Jan het aanspreekpunt en zorgt hij er voor dat de opdrachten van deze klanten, zoals het opstellen van jaarrekeningen, prognoses en diverse aangiften, tijdig en juist worden uitgevoerd. Naast aanspreekpunt is Jan ook adviseur bij deze ondernemers en de vraagstukken die daar kunnen spelen. Jan levert kwaliteit en slagkracht, Jan is iemand die de klus gedaan krijgt.

Samenvatting

- Functie: Relatiebeheerder/ Assistent Accountant / Belastingconsulent

- Opleiding: Register Belastingconsulent / MBA

- Voorgaande werkgevers: Bosma & Boonstra, Nicolai & Tabak, EY

- Werkt bij Gearwurk sinds: mei 2019

 

Andere professionele activiteiten

- Penningmeester DLTC (Tennisvereniging)

- Penningmeester Stichting Tennishal Drachten

 

Waarom Gearwurk?

Alleen de Friese naam zegt voor mij genoeg. Gearwurk, samenwerken, er samen voor gaan, met plezier samenwerken. Daarnaast biedt Gearwurk mij een mooie combinatie, waarbij ik veel nieuwe uitdagingen heb gekregen maar ook invulling kan geven aan mijn verantwoordelijkheden bij mijn eigen relaties / klanten.

Waarom ik van mijn werk houd?

Mijn drive is het succes van de ondernemer en zijn onderneming. Ondersteuning geven aan ondernemers doe ik graag door de boekhoudingen voor hen op orde te maken en te houden. Een succesvolle onderneming/ondernemer geeft mij voldoening.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl