fardau-rienstra

Contactgegevens

+31 (0) 512 74 51 35

fardau@gearwurk.nl

 

Fardau in het kort

Enthousiast / Sportief / Sociaal / Familie / Watersport

 

terug-team

Fardau is een allround assistent-accountant met ruim 12 jaar ervaring. Fardau heeft het traject werkend leren gevolgd, haar HBO studie accountancy heeft zij nominaal afgerond tijdens haar baan bij Van der Veen & Kromhout. Fiscale aspecten en vraagstukken zijn voor Fardau een uitdaging. Begin 2020 heeft zij de opleiding tot Belastingconsulent afgerond. Fardau is graag bij het gehele proces betrokken; van inboeken van de administratie tot het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangiften.

 

Samenvatting

- Functie: assistent-accountant

- Opleiding: Register MKB Belastingconsulent / HBO Accountancy, NHL

- Voorgaande werkgevers: Van Elst & Oosterbaan/ Van der Veen & Kromhout

- Werkt bij Gearwurk sinds: maart 2017
 

Waarom Gearwurk?

Bij Gearwurk ben ik klant verantwoordelijk en kan ik bij alles betrokken zijn (inboeken, samenstellen van de jaarrekening en aangiften). Dit vind ik heel prettig en mijn ervaring is dat onze klanten dit ook erg fijn vinden. Korte lijnen daar houd ik van. Verder voel ik mij thuis bij Gearwurk, het persoonlijke contact en de sfeer ervaar ik als prettig.

 

Waarom ik van mijn werk houd?

De afwisseling in mijn werk, de vele verschillende aspecten (financieel/fiscaal) en het contact met de klant en de diversiteit aan klanten. Mijn uitdaging is om financiële en fiscale vraagstukken op te lossen en administraties op orde te maken, dit geeft mij (en de klant) rust.

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl