Integrale dienstverlening vanuit de disciplines accountancy, juridische en fiscale advisering is het uitgangspunt. Wij bieden u een breed dienstenpakket waarmee het mogelijk is om al uw financiële, fiscale en juridische werkzaamheden aan ons uit te besteden. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht wanneer u een afzonderlijke dienst bij ons wilt afnemen.

 
Kenmerkend in onze werkwijze is dat wij ons de tijd gunnen om contact te hebben, goed luisteren naar de gesprekspartner en grondig nadenken over ingewikkelde problematiek om vervolgens met integrale, creatieve oplossingen te komen

Bij de verlening van de diensten gaan wij analytisch te werk. Een scherpe analyse biedt een helder inzicht in de vraag waaruit de diensten moeten bestaan. Dit leidt tot een efficiënte, kwalitatieve en slagvaardige aanpak. Wij willen graag ‘sparring partner’ zijn van onze cliënten en streven naar een directe en ‘no nonsens’ benadering.

accountancy-a

Accountancy

Klant- en mensgericht, heeft u behoefte aan oprecht persoonlijk betrokken accountants? Wij leveren kwaliteit en brengen overzicht en structuur in uw cijfers en denken mee met u als ondernemer / bestuurder.

 

 

 

 

 

meer-over-accountancy

fiscaal-a

Fiscaal

Bent u op zoek naar fiscale ondersteuning bij uw belastingzaken? Onze gepassioneerde fiscalisten/belastingadviseurs houden zich dagelijks met deze materie bezig. Zij kijken vanuit hun brede kennis en ervaring uit naar het oplossen van complexe en minder complexe vraagstukken en zijn u daarbij graag van dienst.

 

onze-fiscale-diensten

juridisch-a

Juridisch

Elke fase van uw onderneming heeft een passende juridische structuur nodig. De zaken op juridisch gebied goed regelen is van belang voor de continuïteit van uw onderneming. Onze bevlogen juristen zijn u graag van dienst bij juridische aangelegenheden, met name op het gebied van ondernemingsrecht.

 

 

 

onze-juridische-diensten

advies

Advisering

Een nieuwe stap of een verandering van koers? Onze adviseurs ondersteunen u graag met kennis en menskracht om het gewenste doel te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

meer-over-advisering

gearwurk-wit

 

Van Knobelsdorffplein 14

9203 DJ  Drachten

 

Helperpark 304

9723 ZA Groningen

 

T 0512 74 51 35

info@gearwurk.nl