GearWurk is een fullservice accountantskantoor in Drachten en Groningen. Professionaliteit en kwaliteit herkent u in al onze diensten en producten. Maar daarmee onderscheiden wij ons niet, wij vinden dat u dat gewoon mag verwachten van uw accountant. Waarin wij ons willen en kúnnen onderscheiden is onze financiële en fiscale advisering. Dit advies is standaard bij onze werkzaamheden inbegrepen en levert essentiële toegevoegde waarde voor u als ondernemer.

 

Advies- en vertrouwensrelatie

Bij ons staat de advies- en vertrouwensrelatie met u voorop. Net als alle accountants maken wij de jaarrekening en doen wij de aangifte. Net als andere accountants kunnen wij u gewoon de cijfers laten zien, zodat u weet hoe uw onderneming er financieel voor staat. Maar wij maken het verschil door met een zeer scherpe blik uw cijfers te analyseren. Zodat we u precies kunnen vertellen wat de cijfers betekenen. Welke tendens er in zit en hoe we dat kunnen projecteren naar de toekomst. Waar we op moeten sturen en of er dingen zijn die anders kunnen. Dat zijn de zaken die er toe doen, daar heeft u als ondernemer concreet iets aan.

 

Meerwaarde gebaseerd op onze expertise

Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven. Bovendien zijn we zelf ondernemer. Wij zijn uw gesprekspartner die met u meedenkt op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied. Wij komen zelf actief met ideeën over hoe zaken anders of beter kunnen en wijzen u op risico’s die u als ondernemer loopt. Maar tegelijkertijd houden we ook rekening met uw privésituatie. Dat is de meerwaarde die wij willen en kunnen bieden. Wij werken graag samen met ondernemers die juist deze meerwaarde zoeken.

 

Investeren in een succesvolle samenwerking

Zo’n advies- en vertrouwensrelatie ontstaat niet vanzelf. Het ontstaat vanuit persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid, de belangrijkste pijlers onder de dienstverlening van Gearwurk naast kwaliteit en professionaliteit. Om van onze samenwerking een succes te maken investeren wij veel tijd in onze relatie. Deze tijdsinvestering vragen wij ook van u als ondernemer. Concreet betekent dit dat wij minimaal ieder kwartaal overleg met elkaar hebben. Door veelvuldig (persoonlijk) contact weten wij wat er bij u speelt en kunnen we belangrijke signalen tijdig herkennen.

 

U bepaalt de agenda van periodiek overleg

Tijdens onze periodieke besprekingen komen in de eerste plaats de vragen en de dilemma’s van u als ondernemer aan de orde. Dit kan aan de hand van actueel cijfermateriaal, bijvoorbeeld de jaarrekening of tussentijdse cijfers, maar ook op grond van één of meer concrete vragen naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving of in verband met een voorgenomen investering. U bepaalt de agenda van onze besprekingen.

Wij maken graag kennis met u

Bent u op zoek naar een accountant die graag toegevoegde waarde wil leveren? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

meer-info