GearWurk is een fullservice accountantskantoor. Als financieel adviseur en administrateur regelen wij alles voor u op fiscaal en financieel gebied. Accountancy maakt een belangrijk onderdeel uit van ons dienstenpakket.

 

Bij Gearwurk staat de advies- en vertrouwensrelatie met haar cliënten voorop. Op onze pagina Advisering vindt u informatie over onze onderscheidende werkwijze waardoor wij voortdurend in contact staan met onze cliënten.

 

Jaarrekening: een logische voortvloeiing uit verrichte werkzaamheden

Het opstellen van de jaarrekening is geen doel op zich, maar vloeit logischerwijs voort uit de werkzaamheden die wij gedurende het jaar al voor u hebben verricht. De jaarrekeningen (en voor besloten vennootschappen aanvullend de publicatiestukken bestemd voor de Kamer van Koophandel) komen voort uit de periodiek bijgehouden, bijgewerkte en daardoor actuele en betrouwbare administratie.

Wij stellen de jaarrekeningen samen op basis van de daarvoor geldende richtlijnen van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en voorzien deze van een samenstellingsverklaring of een beoordelingsverklaring.

 

Gearwurk levert toegevoegde waarde voor u als ondernemer

Wij investeren samen met u in een advies- en vertrouwensrelatie. Tijdens onze periodieke besprekingen komen ook de actuele cijfers aan bod. Wij kijken er niet alleen met een accountantsblik naar, maar vertellen u ook precies wat de cijfers voor u betekenen. Welke tendens er in zit en hoe het verloop naar de toekomst te verwachten is. Doordat we gedurende het hele jaar samen uw cijfers bespreken, weet u aan het eind van het jaar vrij nauwkeurig wat uw resultaat zal zijn. Deze werkwijze heeft tot gevolg dat de jaarrekening na afloop van het jaar geen verrassingen meer brengt.

Wij maken graag kennis met u

Bent u op zoek naar een accountant die graag toegevoegde waarde wil leveren? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

meer-info